Kort Nieuws

Genoeg

Amerika heeft genoeg van Sarah Palin. Een meerderheid van de kiezers in een peiling van NBC/Wall Street Journal/Annenberg Public Policy Center van de University of Pennsylvania zegt genoeg te hebben gehoord van Palin. De peiling laat zien dat 54 procent van de Amerikaanse kiezers genoeg heeft van de voormalige gouverneur van Alaska en Republikeinse vice-presidentskandidaat van 2008. De kiezers willen dat Sarah Palin zich veel minder bemoeit met de politiek. Bijna twee derde van de Democraten, een meerderheid van de onafhankelijke kiezers en bijna 4 op 10 Republikeinen zien liever dat Palin haar mond houdt. Lees meer hier.

Castro goed gekeurd

De benoeming van Julian Castro als de nieuwe minister van Volkshuisvesting werd afgelopen week door de Senaat goed gekeurd. Castro is nu nog burgemeester van San Antonio, Texas. Eenenzeventig senatoren stemde voor de benoeming en 26 senatoren stemde tegen. Lees meer hier.

Cleveland

De Republikeinse partij maakte afgelopen week bekend dat de Site Selection Committee de stad Cleveland, Ohio, heeft gekozen als plek waar de Republikeinse conventie van 2016 zal plaats vinden. De conventie vindt eerder plaats dan gebruikelijk, waarschijnlijk al begin augustus zijn. Dat komt omdat in 2012 Mitt Romney al ruim voor de conventie met weinig geld zat. Om nu de conventie eerder te laten plaats vinden kan de kandidaat die presidentiële nominatie wint eerder gebruik maken van het geld van de Republikeinse partij. Lees meer hier.

Perry and Paul

“Curiously blind” en “wrong”, aldus gouverneur van Texas, Rick Perry, als kritiek op Rand Paul en zijn visie op het gebied van buitenlands beleid. Perry schreef een opinie artikel waarin hij het buitenlands beleid van Paul hevig bekritiseerde. Zowel Perry als Paul denken er over om in 2016 mee te doen om de Republikeinse nominatie te winnen. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws/Amerika/VS, Peilingen, Rand Paul, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC, Rick Perry, Sarah Palin en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.