Pasen in het Witte Huis

Over twee weken is het Pasen en ook in Amerika doen ze aan Pasen (alleen kennen ze daar geen tweede Paasdag). Ook het Witte Huis doet mee aan Pasen en heeft iets georganiseerd. President Obama en First lady Michelle Obama hebben hun plannen bekend gemaakt met betrekking tot het traditioneel zoeken naar paaseieren, de zogenoemde Easter egg roll. Het zoeken naar paaseieren wordt op 13 april (in Nederland tweede Paasdag) gehouden op het gazon van het Witte Huis. Het thema is: “Let’s go play”, zo liet een Witte Huis woordvoerder deze week weten. Dit jaar moet het eieren zoeken jonge mensen aanmoedigen “to lead healthy and active lives.” Het evenement (waar kaartjes voor nodig zijn) is voor kinderen van 10 jaar en jonger en hun familie en naast het zoeken naar eieren zijn er sportactiviteiten, een kookcursus, wordt er gezorgd voor muzikale optredens en worden er verhalen verteld. Voor het eerst worden de kaartjes online verkocht. De paashaas krijgt het dus nog druk. Meer informatie is te vinden op www.whitehouse.gov/eastereggroll

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Michelle Obama/First Lady, Nieuws/Amerika/VS en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.