Diensten

Naast auteur en redacteur van deze website biedt Focus on America ook verschillende diensten aan.

Als Amerika-kenner en Amerikaans politiek watcher volg ik de politieke ontwikkelingen in Amerika op de voet. Ik heb in Amerika gestudeerd en gewoond en ben regelmatig in Amerika waar ik een uitgebreid netwerk heb van New York tot Seattle, van Los Angeles tot Boston en van Boise tot Knoxville. Zodoende blijf ik op de hoogte van de (recente)ontwikkelingen. Als Amerika- kenner kan ik je daarbij wellicht van dienst zijn.

Misschien ben je geïnteresseerd in de ins en outs van het Amerikaanse kiesstelsel of heb je altijd al willen weten wat het verschil is tussen een caucus en primary? En hoe het toch allemaal werkt rondom de Amerikaanse (presidents)verkiezingen? Waarom Amerikanen zijn zoals ze zijn? Wat is het politiek-economische klimaat en wat zijn bijvoorbeeld de Nederlandse invloeden in Amerika?

Voor een uniek kijkje in de Amerikaanse politiek en samenleving met al zijn facetten kun je contact met mij opnemen voor een interessante interactieve lezing of presentatie. Je hebt gegarandeerd een interessante bijeenkomst.

Is je interesse gewekt en ben je nieuwsgierig geworden? Hier kun je vrijblijvend contact met mij opnemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.