Referenties

Dit is wat klanten over Focus on America zeggen:

“Marco van den Doel is enorm gepassioneerd over Amerikaanse politiek. Zijn kennis is groot, zijn liefde voor de politiek aan de andere kant van de oceaan zo nóg groter. Niet voor niets richtte hij de website Focus on America op. Met Marco bezocht ik de voorverkiezingen van 2020 in New Hampshire. Een onvergetelijk avontuur waar we heel dicht bij de kandidaten kwamen!”

Stan Bos, freelancer schrijver over regionale sport, Amerika, Amerikaanse politiek en commerciële teksten

“Marco heeft ter voorbereiding op mijn studiereis naar Chicago een uitgebreide (interactieve) presentatie gegeven over Amerika, Amerikaanse politiek en invloeden en gevolgen voor de samenleving. Hij kon zijn kennis uitstekend overbrengen op alle studenten en docenten. Dit zorgde voor de perfecte voorbereiding op onze studiereis en ik zou hem iedereen willen aanbevelen die geïnteresseerd is in Amerika en/of de Amerikaanse politiek. Wij merkten echt dat Marco hier alles vanaf wist en dit leuk en goed kon vertellen/presenteren.”

Ruben Vijverberg, student Global Marketng en Sales

“Marco is een uitstekende sparringpartner voor wat betreft Amerikaanse cultuur en politiek. Zeer goed op de hoogte en goed formulerend kan hij ieder onderwerp toelichten.”

Erik Wouda, senior designer bij Novalijn – Design and communication