Spieken

Tijdens de speech van de voormalige Republikeinse vice-presidentskandidaat Sarah Palin, op de Tea Party conventie, waarin ze kritiek leverde op president Obama, had ze een ‘spiekbriefje’ in haar handpalm, zo meldt de Telegraaf. Palin had in haar handpalm de woorden “energie”, “belastingverlagingen” en “Lift American Spirits” geschreven. Het feit dat onder de regering Obama terreurverdachten voor de burgerrechter worden gebracht, baart veel Amerikanen zorgen en Sarah Palin legde daar afgelopen weekend tijdens een bijeenkomst nog eens precies de vinger op. Het kwam Palin echter ook op de nodige kritiek te staan, omdat ze als geheugensteuntje een paar steekwoorden op haar hand had geschreven. Dit terwijl ze zich in haar speech laatdunkend uitliet over de oratorische kwaliteiten van Obama, die zij omschreef als een “charismatische man met een autocue”.

Obama’s woordvoerder Robert Gibbs reageerde daar gisteren op ludieke wijze op, aldus de Telegraaf. Als reactie besloot Obama’s woordvoerder een boodschappenlijstje in zijn handpalm te zetten. “I wrote a few things down. I wrote eggs milk and bread, but I crossed out bread just so I can make pancakes for Ethan if it snows”, aldus Gibbs. “Then I wrote down ‘hope’ and ‘change’ just in case I forgot that.”

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws/Amerika/VS, Sarah Palin, Tea Party en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.