Campagnegeld

De Democratic Congressional Campaign Committee (DCCC) heeft meer dan 16 miljoen dollar in kas dan de National Republican Congressional Committee (NRCC) richting november, volgens laatste opbrengstrapporten. De DCCC haalde meer dan 9,7 miljoen dollar op, terwijl de NRCC 8 miljoen dollar ophaalde. Aan het begin van april had de DCCC 26 miljoen in kas en de National Republican Congressional Committee 10 miljoen dollar. De DCCC en NRCC zijn het campagnewapen voor de DNC en de RNC. Hoewel de Republikeinen minder geld hebben, gaan de Republikeinen er van uit dat ze zetels in november zullen winnen ten koste van de Democraten.

Over Marco van den Doel

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Twitter (@focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Huis van Afgevaardigden, Nieuws/Amerika/VS, Senaat en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.