Veranderingen

Bezoekers van dit blog zullen ongetwijfeld gemerkt dat er wat veranderingen zijn. Met het vertrek van Barack Obama uit het Witte Huis en de intrek van president Donald Trump zijn er zaken veranderd en zullen er ook op dit blog een aantal dingen veranderen.

De website van het Witte Huis is veranderd. Alle foto’s die in het fotoalbum staan op dit blog zijn alleen hier nog te zien. Op de website van het Witte Huis zijn ze niet meer te vinden.

Daarnaast is er ook geen editie meer van de West Wing Week. Of het Witte Huis iets soortgelijks gaat starten is afwachten. President Trump zet wel de wekelijkse toespraak voort, dus die zal ook hier geplaatst worden.

President Trump is voortvarend van start gegaan en vaardigde maar liefst 20 presidentiële decreten uit in zijn eerste 10 dagen als president. Van het opzeggen van het klimaat akkoord, de hervatting van de Keystone XL oliepijpleiding en de stop op het opnemen van vluchtelingen en het weren van mensen uit 7 landen (Irak, Iran, Libië, Syrië, Sudan en Somalië en Jemen). En daarnaast waren er nog de “alternatieve feiten” en de toenemende invloed van Steve Bannon. Tegen al deze maatregelen is niet op te schrijven en daarom zal er regelmatig van nu een vlog verschijnen. Er zal dan in een paar minuten de recente ontwikkelingen worden belicht en geduid. Dit betekent overigens niet dat er geen langere artikelen en andere video’s meer geplaatst zullen worden.

Maar een nieuw presidentschap dat in groot contrast staat met het presidentschap van de afgelopen 8 jaar zorgt voor veranderingen in het Witte Huis en in beleid. Dat betekent dus ook dat er dingen veranderen op dit blog.

Als je opmerkingen of suggesties hebt laat het gerust weten.

Veel plezier!

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws/Amerika/VS en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.