Trump Update #1

Hieronder de eerste video waar ik mijn analyse geef na de eerste 4 weken van het presidentschap van Donald Trump. Het waren zeer interessante, krankzinnige en bizarre weken met het ontslag van nationale veiligheidsadviseur Micheal Flynn, het inreisverbod voor moslims, een knotsgekke persconferentie en een verkiezingsrally in Melbourne, Florida. Trump is in gevecht met de media die hij van “fake news” beschuldigd en in tegenstelling tot wat Trump zegt en gelooft heerst er chaos en wanorde binnen de muren van het Witte Huis. Er is machtsstrijd gaande en zijn er grote problemen.

Over Marco van den Doel

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Twitter (@focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in (Nieuwe) Media/Sociale media, Nieuws/Amerika/VS, President Trump/Donald Trump en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.