President Trump spreekt over verkiezingsfraude

In een volgens hem zelf de belangrijkste speech die hij ooit had geven sprak Donald Trump vanuit het Witte Huis, in een 46 minuten durende monoloog, over de vermeende verkiezingsfraude en de verkiezingen die volgens hem ‘gestolen’ zijn. Trump kwam met voorbeelden die door verschillende instanties zijn ontkracht. De beweringen en beschuldigingen kloppen niet, want voor grootschalige fraude en de andere onwaarheden die Trump verkondigt is geen bewijs. Het ministerie van Binnenlandse Veiligheid heeft aangeven dat dit de veiligste verkiezingen waren in de Amerikaanse geschiedenis en heeft geen onregelmatigheden geconstateerd. En de minister van Justitie, William Barr en van Trumps trouwste bondgenoten, heeft ook aangegeven dat er geen bewijs is voor fraude of illegaal uitgebrachte stemmen. Desondanks blijft Trump herhalen dat er sprake is van oneerlijke verkiezingen. Hij weigert zijn verlies toe te geven. En daarnaast ondermijnt hij  het democratische proces en het vertrouwen in de democratie.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump/President Trump, Nieuws/Amerika/VS en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.