Geen FBI onderzoek tegen Pelosi

Directeur van de FBI, Robert Mueller, vertelde medewerkers van het Huis van Afgevaardigden deze week dat “it is a crime to lie to Congress”, maar zei dat de FBI de beschuldiging van Nancy Pelosi dat de CIA haar misleid heeft niet te onderzoeken. In reactie op vragen van afgevaardigde van Californië, Darrell Issa, een belangrijke Republikein in de Oversight and Government Reform Committee, zei Mueller dat procedures verplichten dat het Congres een verzoek voor een onderzoek moet indienen bij het ministerie van Justitie. Als het ministerie besluit dat er een basis is voor een onderzoek zal het ministerie de FBI vragen om er naar te kijken. Issa zei dat hij een onderzoek wil en Mueller zei dat hij het verzoek door geeft aan het ministerie van Justitie.

Over Marco van den Doel

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Huis van Afgevaardigden, Nieuws/Amerika/VS en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.