Boek

Barack Obama: Hoop en Verandering?

Marco van den Doel

De Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2008 kunnen nu al als historisch worden beschouwd. Voor het eerst in de geschiedenis van de VS deden een zwarte man en een blanke vrouw een gooi naar het hoogste ambt in de Amerikaanse politiek.

In het boek “Barack Obama: Hoop en Verandering?” wordt door Marco van den Doel in chronologische volgorde de verkiezingsrace naar het Witte Huis beschreven. Vooraf wordt uitgebreid ingegaan op het Amerikaanse kiesstelsel. Door middel van korte en interessante artikelen, die regelmatig worden voorzien van leuke verkiezingsanekdotes, wordt de verkiezingsstrijd tussen de Democraten en Republikeinen behandeld. Ook wordt er teruggeblikt op de erfenis van president George W. Bush. Het boek geeft een goed overzicht van de verkiezingen en is aan te bevelen voor iedereen die is geïnteresseerd in de VS.

Het boek is vanaf 10 maart te bestellen via de weblog: https://focusonamerica.wordpress.com

Via het formulier hieronder kunt u het boek bestellen. Dit formulier kunt u kopiëren in een email bericht of als bijlage sturen naar focusonamerica@hotmail.com o.v.v. Boek “Barack Obama: Hoop en Verandering?”

NB: Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. 

NAAM:…………………………………………………………………………………………………………

ADRES:……………………………………………………………………………………………………… 

POSTCODE:………………………………………………………………………………………………….

WOONPLAATS:……………………………………………………………………………………………

PRIJS PER EXEMPLAAR: € 25,00 (Deze prijs is inclusief verzendkosten binnen Nederland)

AANTAL EXEMPLAREN:………………  (desgewenst kunt u aangegeven of de exemplaren dienen te worden gesigneerd )

Het bedrag dient binnen 14 dagen overgemaakt te worden op bankrekeningnummer 8486349 van C. van den Doel te Utrecht o.v.v.: Boek “Barack Obama: Hoop en Verandering?” Het boek wordt verzonden zodra uw betaling binnen is.

© Marco van den Doel, 2010

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in (Nieuwe) Media/Sociale media, Algemeen, Nieuws/Amerika/VS en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.