Belasting deal

President Obama heeft een deal gesloten met de Republikeinen in het Congres over de verlenging van de zogenoemde Bush belastingverlagingen. Door de deal met de GOP verbreekt Obama een verkiezingsbelofte. Obama zei dat hij de Bush tax cuts zou afschaffen. Ook progressieve liberale Democraten zijn teleurgesteld en leveren nu kritiek op Obama. Organizing for America (OFA) stuurde de onderstaande mail met een video boodschap waar de nadruk niet ligt op het breken van de verkiezingsbelofte en de deal met de Republikeinen, maar het verlengen van werkloosheiduitkeringen voor miljoenen Amerikanen en hulp voor de Amerikaanse middenstand.
 
Yesterday, the President announced the framework of a bipartisan agreement to extend a set of tax cuts that were set to expire, restore unemployment benefits for millions of Americans, and pass additional measures to help middle-class families and create jobs.
 
Now, he’s recorded a video to speak directly to OFA supporters about the deal.
This agreement, while not perfect, is vital to millions of Americans who are out of work through no fault of their own – as well as millions of middle-class families, students, parents, and small businesses.
 
Take a minute to watch his message – and then let us know what you think: http://my.barackobama.com/TaxCutsVideo

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Belastingen, Nieuws/Amerika/VS en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.