Doelen 2012

Vice-president Joe Biden maakte afgelopen week bekend dat de belastingverlagingen en de belasting op grond voor de hogere inkomens de belangrijkste prioriteiten zullen zijn van de regering Obama in 2012.

Biden speelde een belangrijke rol tijdens de onderhandelingen tussen president Obama en het Congres om een deal te sluiten rondom de verlenging van de Bush belastingenverlagingen, belastingen op grond en het verlengen de werkloosheidsuitkeringen voor de komende 13 maanden.

“The one target for us in two years is no longer extending the upper income tax credit for millionaires and billionaires”, aldus Biden in het programma “Meet the Press” van NBC.

Biden zei dat de regering Obama tegen een verlenging van de Bush belastingverlagingen in 2012 zal stemmen want dan zijn uitkomsten van het begrotingstekort bekend en staat de regering Obama sterker en de zaken “much more clearly”, aldus Biden. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Belastingen, Nieuws/Amerika/VS, President Biden/Joe Biden en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.