NRA: “Amerika gaat dood”

“Government policies are getting us killed and the shootings in Tucson revealed the failure of government”, aldus Wayne LaPierre, vice-president van National Rifle Association (NRA), de man die voor de vrije verkoop van vuurwapens is en er indirect verantwoordelijk voor is dat een gek het bloedbad in Tucson kon aanrichten. Hoe hypocriet kun je zijn? LaPierre sprak op Conservative Political Action Conference (CPAC) en zei dat de overheid heeft gefaald met “laws, lies, and lack of enforcement.” De CPAC is de grootste jaarlijkse bijeenkomst van conservatieve activisten en dit jaar staan de potentiële presidentskandidaten van GOP centraal.

“If Tucson taught us anything it taught us this: Government failed”, aldus LaPierre. “And when they tell you that a ban on assault weapons can make you safer, don’t you buy it, not one second, because it’s a lie. Their laws don’t work, their lies aren’t true. By its laws and lies and lack of enforcement, government policies are getting us killed.”

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Arizona, Nieuws/Amerika/VS, Vuurwapens, Wapenwetgeving en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.