Peiling: Amerikanen ontevreden over Republikeinse kandidaten

Een meerderheid van de Amerikanen denkt er over na om in 2012 niet op president Obama te stemmen en van die kiezers is een meerderheid ontevreden over de Republikeinse kandidaten die zich nu kandidaat hebben gesteld, aldus een nieuwe peiling.

Zesendertig procent van de ondervraagden in een peiling van Bloomberg News zei dat ze zeker op een andere kandidaat zullen stemmen en 27 procent zegt dat ze waarschijnlijk op een andere kandidaat zullen stemmen, terwijl 30 procent zegt dat ze zeker op president Obama zullen stemmen.

Van de ondervaardigden die zeker of waarschijnlijk op een andere kandidaat zullen stemmen zegt 28 procent dat ze “mostly happy” zijn met de huidige GOP kandidaten, terwijl 58 procent zegt dat ze hopen dat een andere kandidaat besluit mee te doen aan de race om de Republikeinse nominatie.

De voormalige gouverneur van Massachusetts, Mitt Romney staat aan kop van de “very favorable” of  “mostly favorable” lijst met 37 procent. Hij wordt gevolgd door Sarah Palin, die nog steeds nadenkt of ze besluit mee te doen, met 31 procent en de voormalige gouverneur van Minnesota, Tim Pawlenty krijgt 28 procent van de stemmen. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Mitt Romney, Nieuws/Amerika/VS, Peilingen, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC, Sarah Palin, Tim Pawlenty en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.