Bachmann op stoom

De Republikeinen in New Hampshire geven Michele Bachmann de grootste steun van de Republikeinse presidentiële kandidaten in een nieuwe peiling.

Een peiling van Suffolk University/7NEWS onder potentiële kiezers in New Hampshire laat zien dat Mitt Romney aan kop gaat met 36 procent, net als in andere peilingen (zie bericht Peiling Iowa). Romney is met 1 procent gestegen, maar Michele Bachmann krijgt 11 procent, een stijging van 8 procent. Eenenvijftig procent van de ondervraagden in de peiling zegt dat ze de Tea Party ideeën steunen en 54 procent beschrijft zichzelf als conservatief. Gingrich en Palin staan boven aan de lijst als meest betrouwbare kandidaten en krijgen respectievelijk 19 procent en 17 procent. Romney krijgt 10 procent.

De peiling werd gehouden onder 400 Republikeinen en voor dat Bachmann, Huntsman en Romney zich officieel kandidaat stelde. De foutmarge is ongeveer 4,9 procent. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Jon Huntsman, Michele Bachmann, Mitt Romney, New Hampshire, Newt Gingrich, Nieuws/Amerika/VS, Peilingen, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC, Sarah Palin, Tea Party en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.