Christie steunt Romney

De gouverneur van New Jersey, Chris Christie, die besloot zelf niet mee te doen aan de race om de Republikeinse nominatie, sprak afgelopen week zijn steun uit voor Mitt Romney. “I want to support Gov. Romney because I believe he’s the best person to be able to articulate Republican values and defeat Barack Obama in November 2012”, aldus Christie tijdens een persconferentie.

De steun van Christie is opnieuw een teken dat Romney, de front runner in de race, de steun van het Republikeinse establishment krijgt die denkt dat hij de persoon is die de beste kans heeft om het Witte Huis te winnen. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Chris Christie, Mitt Romney, Nieuws/Amerika/VS en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.