Paul’s revolutie

De Republikeinse presidentiële kandidaat Ron Paul bracht afgelopen week een publiek van meer dan 1800 van zijn meeste enthousiaste supporters jonger dan 30 jaar in New York in extase.

Een kaartje voor de bijeenkomst kostte tussen de 20 en 25 dollar en stond gepland om te worden gehouden in de bekende Webster Hall Marlin Room, maar het evenement werd verplaatst naar een locatie twee keer zo groot vanwege de grote response. De bijeenkomst werd gehouden in de Grand Ballroom, waar personen als Mick Jagger en Madonna normaal hun opwachting maken.

“We are seeing a level of enthusiasm for Ron Paul that can be compared with President Obama in 2008”, aldus Eric Brakey, de Media coördinator voor de NYC Liberty HQ, een zogenoemde grassroots organisatie die de bijeenkomst organiseerde. “Congressman Paul’s youth support is different now than it was during his last presidential campaign. It’s more organized and it’s picking up steam and continues to grow”.

Toen de afgevaardigde van Texas het podium betrad werd hij onthaald met groot enthousiasme wat je normaal ziet bij popsterren. Het grootste enthousiasme kwam toen Paul sprak over het afschaffen van de Federal Reserve (vergelijkbaar met de Nederlandse Bank red.). “The country has changed in the last four years, but my message hasn’t changed”, aldus Paul. “The country is ripe for a true revolution.”

Refererend aan een eerder interview met Jon Stewart van The Daily Show zei Paul dat hij wordt genegeerd door de media voor een aantal redenen “one being that people in charge don’t want to hear our message”. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws/Amerika/VS, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC, Ron Paul, Texas en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.