Eerste beschuldiging Cain

Afgelopen week kwam de vrouw naar voren die de Republikeinse presidentiële kandidaat en zakenman Herman Cain beschuldigde van seksuele intimidatie. Karen Kraushaar zei afgelopen week dat zij één van de vrouwen was dat eerder de beschuldiging bekend maakte van seksuele intimidatie door Cain. Tegenover CNN zei Kraushaar dat ze de details van haar beschuldiging misschien openbaar zou maken. “I have kept all of the copies of my allegations”, aldus Kraushaar. “So I believe that could happen.”

In haar eerste interview na de persconferentie van Cain, waarin hij duidelijk maakte dat hij nog nooit iemand seksueel heeft geïntimideerd, weigerde Kraushaar in te gaan op hoe Cain zich verdedigde. Kraushaar zei dat de vrouwen de beschuldigingen samen publiekelijk zullen maken en ze verwacht dat Cain de beschuldigingen dan nog steeds zal ontkennen.

In een persconferentie ontkende Cain dat hij nooit iemand seksueel heeft geïntimideerd en zei dat hij nog nooit van de vrouw, die als eerste publiekelijk sprak over de beschuldigingen, Sharon Bialek, had gehoord. Lees meer hier.

Over Marco van den Doel

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Herman Cain, Nieuws/Amerika/VS, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.