Senaat verlengt belastingverlaging en werkloosheidsuitkeringen

De Senaat stemde afgelopen week met overweldigende meerderheid om de belasting korting/verlaging, de zogenoemde payroll tax cut met 2 maanden te verlengen. Beide partijen hebben onderhandeld om de belastingverlaging en de werkloosheidsuitkeringen voor een heel jaar te verlengen, maar kwamen er niet uit. In de wet, die waarschijnlijk ook door het Huis wordt goed gekeurd, staat dat er haast moet worden gemaakt met een beslissing over de controversiële Keystone XL pijplijn, een oliepijplijn van Alberta, Canada, via Texas, naar de Golf van Mexico. De regering Obama heeft 60 dagen om de overeenkomst goed of af te keuren. Obama was blij dat de Senaat er in geslaagd was om de payroll tax cut te verlengen.

 

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Begroting, Belastingen, Huis van Afgevaardigden, Nieuws/Amerika/VS, Senaat en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.