Fijne Kerstdagen en een gelukkig 2012!

Tijdens de Kerstdagen en tot aan Oud en Nieuw zullen er geen berichten worden geplaatst op dit weblog. De eerste caucus vindt op 3 januari in Iowa plaats en vanaf die dag zullen er weer (wekelijks) berichten verschijnen.

Ik wens alle (trouwe) lezers en volgers van dit blog een goede Kerst en gelukkig Nieuwjaar en hoop dat je in 2012 weer terug keert voor wat nu al een spannend en inspirerend politiek jaar gaat worden.

Met vriendelijke groet,

Marco van den Doel

(auteur en beheerder Focus on America)

 

Over Marco van den Doel

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Iowa, Kerst, Nieuws/Amerika/VS en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.