Kort Nieuws

Zes procent werkloosheid
De Republikeinse presidentskandidaat, Mitt Romney zei afgelopen week dat hij als president het werkloosheidspercentage zal terug brengen tot 6 procent en gaf in een interview 3 mogelijkheden om dat doel te bereiken. “Well, there are a number of things”, aldus Romney tegenover Fox News. “You start off by saying, let’s stop something that’s hurting small business from creating jobs and that’s ‘Obamacare.’ Get rid of it. No. 2, have an energy strategy that takes advantage of our natural gas and oil and coal, as well as our renewables. Those low cost energy fuels will ultimately mean jobs come back here, even manufacturing jobs that left here”, aldus de voormalige gouverneur van Massachusetts. “And finally, get a handle on the deficit so that people understand if they invest in America, their dollars will be worth something in the future.” Lees meer hier.

Trump Super PAC?

Zakenman Donald Trump, die er over dacht om mee te doen aan de race om het Witte Huis, maar daar toch van af zag, mengt zich wel in de verkiezingsstrijd. Trump zei afgelopen week in een interview dat hij er over denkt om zijn eigen Super PAC op te richten. Het Super PAC zal zich focussen op onderwerpen waar Trump eerder in de verkiezingsstrijd over sprak. “My super PAC ads would be focused on how outside places and outside things are absolutely sucking the blood out of this country, and this country can’t be great again unless it really starts to generate money”, aldus Trump in een interview met de conservatieve website NewsMax. Lees meer hier.

Romney populairder bij veteranen

Afgelopen was het Memorial Day in Amerika. Op deze dag herdenken de Amerikanen alle Amerikaanse militairen die zijn omgekomen in oorlogen en andere gewapende conflicten en wordt er extra aandacht besteed aan de vele veteranen. Een peiling van Gallup laat zien dat Mitt Romney onder veteranen populairder is dan president Obama. Achtenvijftig procent van de veteranen steunt Romney, terwijl 34 procent president Obama steunt. Lees meer hier.

Giuliani’s ego

Rudy Giuliani, de voormalige burgemeester van New York en nu een supporter van Mitt Romney, zei afgelopen week dat zijn eigen ego de schuld is dat hij eerder zeer kritisch was over Romney. “Well, I mean, there’s a certain amount of personal ego in that. At that point I was probably comparing his record to my record”, aldus Giuliani in het programma “State of the Union” van CNN. “That’s all part of campaigning.” Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump/President Trump, Mitt Romney, Nieuws/Amerika/VS, Peilingen, Veteranen en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.