Uitgelicht

  • First Lady Michelle Obama sprak afgelopen week tegenover supporters op een boerderij in de staat New York. Obama zei dat de verkiezingsstrijd dit jaar lastiger is dan in 2008. “This election will be closer than the last on”, aldus de First Lady. “That is the only thing I can guarantee you. So he needs your help. And sitting on the sidelines is simply not an option if we want to keep moving this country forward. Barack needs you to be actively and passionately engaged in this election.” Lees meer hier.
  • Mitt Romney blijft herhalen dat hij niet meer dan 2 jaar van zijn belastingaangifte en belastingteruggave openbaar maakt, ondanks de druk van de Obama campagne. Ook Republikeinen vinden dat hij openheid van zaken moet geven om zo het onderwerp af te sluiten, zodat hem het niet de gehele campagne blijft achtervolgen. Lees meer hier.
  • President Obama was afgelopen week op campagne in Cincinnati, Ohio, en zei dat Mitt Romney 800.000 banen zal creëren, maar niet in Amerika.
  • President Obama en First Lady Michelle Obama bezochten afgelopen week een basketbal wedstrijd van het nationale Amerikaanse team tegen Brazilië in het Verizon Center in Washington. In het midden van het stadion gaat een camera rond, de zogenoemde “Kiss Cam” die stelletjes in de spotlight zet. Dit gebeurde toen de camera inzoomde op de Obama’s.
  • De gouverneur van Texas, Rick Perry, zei afgelopen week dat president Obama zijn excuses zou moeten aanbieden vanwege het feit dat met ministerie van Justitie “insulting lawsuit” is begonnen tegen de wet voor kiezersidentificatie in de staat. Lees meer hier.
  • Ron Paul zei afgelopen week dat het Mitt Romney zal helpen als hij meer van zijn belastingdocumenten openbaar maakt. “Politically, I think that would help him”, aldus Paul in een interview met Politico. “In the scheme of things politically, you know, it looks like releasing tax returns is what the people want.” Lees meer hier.

  • De keuze van Mitt Romney voor zijn running mate is iets wat kiezers belangrijk vinden. Een peiling van CBS News/NewYork Times laat zien dat 26 procent van de geregistreerde kiezers de keuze van de vice-presidentskandidaat voor hen zeer belangrijk is en 48 procent zegt dat de keuze van de running mate belangrijk is. Lees meer hier.
  • De voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, de Republikein John Boehner zei afgelopen week dat president Obama “doesn’t give a damn about the middle class Americans who are out there looking for work. What he’s trying to do is distract the American people in order to win his own reelection”, aldus Boehner. Lees meer hier.
  • De Tea Party Express, de grootste landelijke Tea Party beweging, gaat in het najaar weer met de bus op pad om Mitt Romney en de Republikeinen te helpen. De bustournee met de titel “Winning for America” wordt de langste tournee sinds de oprichting van de beweging in 2009. Lees meer hier.

  • Acteur Morgan Freeman, heeft 1 miljoen dollar gedoneerd aan het Super PAC dat president Obama steunt, zo heeft de landelijke verkiezingscommissie bekend gemaakt. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Belastingen, Campagne inkomsten, John Boehner, Michelle Obama/First Lady, Mitt Romney, Nieuws/Amerika/VS, Peilingen, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC, Rick Perry, Ron Paul, Tea Party en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.