Let’s Move in Londen!

First Lady Michelle Obama hosts a Let’s Move! event for about 1,000 American military children and American and British students to engage them in the spirit of the Olympic Games. The event includes sports stations, performances and Olympic and Paralympic legends including the members of the U.S. delegation along with David Beckham, Bart Conner, Nadia Comaneci, Teresa Edwards, Emily Hughes, Sarah Hughes, Shawn Johnson, Carl Lewis, Dikembe Mutombo, Dara Torres, members of the 2012 US Track and Field Team and Manchester United legends, among others.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Michelle Obama/First Lady, Nieuws/Amerika/VS en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.