Sprekers Republikeinse conventie

De Republikeinen hebben bekend gemaakt welke politici er zullen spreken op de Republikeinse conventie die van 27 tot 30 augustus in Tampa, Florida, zal plaats vinden.

Voormalig minister van Buitenlandse Zaken, Condoleezza Rice, de gouverneur van New Mexico, Susana Martinez en de gouverneur van South Carolina, Nikki Haley, zullen op de conventie spreken. Condoleezza Rice werd gezien als één van de kanshebbers om de running mate te worden van Mitt Romney, maar nu al bekend is dat zij zal spreken is het uitgesloten dat zij de vice-presidentskandidaat van Romney wordt.

Naast de drie vrouwen zullen de voormalige gouverneur van Arkansas, Mike Huckabee, gouverneur van Ohio, John Kasich, senator en voormalig presidentskandidaat John McCain en de gouverneur van Florida, Rick Scott op prime time spreken op de conventie, aldus de Republikeinse partij.

Ook Jeb Bush, de voormalige (populaire) gouverneur van Florida zal de gedelegeerden toespreken. Om ook de conservatieve Republikeinen en Tea Party aanhangers tegemoet te komen, spreken ook Rick Santorum en Rand Paul op de conventie.

Namen die niet werden genoemd zijn die van de eventuele running mate van Romney. Men denkt dat de gouverneur van New Jersey, Chris Christie, voormalig gouverneur van Minnesota, Tim Pawlenty, senator van Ohio, Rob Portman, senator van Florida, Marco Rubio en afgevaardigde van Wisconsin, Paul Ryan op het lijstje van Romney staan om zijn running mate te worden. Men denkt dat de keuze gaat tussen Portman of Portman.

Verwacht wordt dat Romney na de Olympische Spelen zijn keuze bekend zal maken. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Chris Christie, John McCain, Marco Rubio, Mike Huckabee, Mitt Romney, Nieuws/Amerika/VS, Paul Ryan, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC, Rick Santorum, Rob Portman, Tea Party, Tim Pawlenty en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.