Uitgelicht

  • De directeur van de CIA, David Petraeus, werd door het, onder conservatieven populaire blog, The Drudge Report genoemd als potentiële running mate van Mitt Romney. Petraeus ontkende dat hij op Romney’s lijst staat. Eerder berichtte The Drudge Report dat Condoleezza Rice op de lijst was, maar dat bleek ook niet waar te zijn. Lees meer hier.
  • Voormalig president Jimmy Carter zal via een videoverbinding de Democratische aanwezigen van de Democratische conventie toe spreken. Lees meer hier.
  • Newt Gingrich sprak afgelopen week in scherpe bewoordingen over president Obama. Volgens de campagne van Mitt Romney wil Obama niet de bijstandhervormen. Gingrich, die in 1996 met president Clinton werkte om de wet “welfare-to-work” te realiseren, beschuldigde de regering Obama “radical” methoden te gebruiken om de bijstand af te schaffen. Gingrich noemde Obama de “anti-Clinton.” Lees meer hier.
  • De Amerikaanse conservatieve omroep Fox News maakt zich zorgen over de outfits van de Amerikaanse atleten op de Olympische Spelen. Volgens de zender zijn deze niet patriottisch genoeg. Reden: het ontbreken van ’stars and stripes’ op de kleding van de sporters, zo meldt Villamedia. Lees meer hier.
  • De senator van Ohio, Rob Portman, die hoog op de lijst van Mitt Romney staat om zijn running mate te worden zei afgelopen week dat hij “end up staying” in de Senaat en dus niet de vice-presidentskandidaat wordt. “I just got elected two years ago. I think that’s where I’m going to end up staying”, aldus Portman. Lees meer hier.
  • Romney Hood vs. Obamaloney.
  • De Democratische afgevaardigde van New Mexico, Martin Heinrich, die mee doet aan de race voor een zetel in de Senaat wil proberen dat de Democratische partij de DREAM Act in het partijprogramma opneemt. “This is the right time for this opportunity, because the convention only comes along every four years”, aldus Heinrich. “This is the right time, given the leadership the president has shown in recent months on the issue.” President besloot onlangs geen jonge illegale immigranten, die als kind Amerika zijn binnen gekomen, meer uit te zetten. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Mitt Romney, Newt Gingrich, Nieuws/Amerika/VS, Rob Portman en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.