Uitgelicht

  • Presentatrice Candy Crowley van CNN, onder andere bekend van het programma “State of the Union” (wat ook in Nederland te zien is) is de eerste vrouw in 20 jaar die weer een presidentieel debat zal leiden. Crowley leidt op 16 oktober het tweede debat tussen president Obama en Mitt Romney op de Hofstra University in Hempstead, New York. Lees meer hier.
  • De gouverneur van New Jersey, Chris Christie, zal een belangrijke toespraak houden, de zogenoemde keynote speech, op de Republikeinse conventie eind augustus in Tampa, Florida. De senator van Florida, Marco Rubio, zal Mitt Romney aankondigen op de conventie. Lees meer hier.
  • De campagne van de Democraten in het Huis van Afgevaardigden is er op gericht om hun Republikeinse collega’s te koppelen aan het controversiële begrotingsplan van Paul Ryan tijdens de campagnes in districten waar Republikeinse afgevaardigden het moeilijk krijgen om hun zetel te houden. Er zijn dit jaar namelijk ook verkiezingen voor het Huis en de Senaat. Lees meer hier.
  • Running mate Paul Ryan verdedigde tijdens een campagnebijeenkomst in Colorado Romney’s ervaring en verleden als zakenman.
  • In de drie dagen na de bekendmaking van Paul Ryan als running mate haalde de campagne Romney-Ryan 7,4 miljoen dollar op. Lees meer hier.
  • Voormalig Democratische afgevaardigde Artur Davis, die campagne vice-voorzitter was van president Obama heeft zijn steun voor Obama ingetrokken en steunt nu de Republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney. Afgelopen week sprak hij over het “divisive” gehalte van de Obama campagne.
  • Voormalig burgemeester van New York, Rudy Giuliani, zei afgelopen week dat de keuze van Mitt Romney voor Paul Ryan als zijn running mate een gok is. “I think that Governor Romney has made a gamble here. He’s taken a risk”, aldus Giuliani. Giuliani zei eerder dat hij Romney adviseerde om Marco Rubio als vice-presidentskandidaat te nemen. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Campagne inkomsten, Chris Christie, Democraten/Democratische partij/DNC, Huis van Afgevaardigden, Marco Rubio, Mitt Romney, Nieuws/Amerika/VS, Paul Ryan, Verkiezingen Congres 2012 en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.