Kort Nieuws

Ook ingrijpen in Medicaid

Als Mitt Romney en Paul Ryan op 6 november de verkiezingen winnen wordt de sociale zekerheid drastisch aangepakt en worden zaken afgeschaft en komen er hervormingen. Het is al bekend dat Medicare wordt hervormd, maar Romney en Ryan willen ook Medicaid, de ziektekostenverzekering voor de allerarmsten aanpakken. Ook worden voedselbonen gekoppeld aan werk. De allerarmsten komen alleen in aanmerking voor Medicaid en voedselbonnen als aan bepaalde eisen wordt voldaan. Deze voorstellen staan ook in de begroting die Ryan als voorzitter van de begrotingscommissie indiende. Lees meer hier.

Enthousiasme Ryan herinnert aan Palin

David Axelrod, top campagneadviseur van president Obama’s herverkiezingsteam, zei dat het enthousiasme over Paul Ryan, de kersverse running mate van Mitt Romney, lijkt op het moment dat Sarah Palin in 2008 als running mate werd gepresenteerd door John McCain. “There’s no doubt that I think the appointment thrilled the base of the Republican party, the tea party Republicans, the social conservatives. Because Congressman Ryan is a certifiable right winger”, aldus David Axelrod tegenover CBS. “I saw that excitement four years ago when John McCain appointed Sarah Palin as well. There were huge crowds, much of the same kind of reaction. I don’t think it worked out very well. When the reality catches up with the moment, it’s not going to be a plus for Gov. Romney”, aldus Axelrod. Lees meer hier.

Dertien procent

De Republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney zei afgelopen week dat hij in de afgelopen 10 jaar niet minder dan 13 procent aan inkomstenbelasting heeft betaald. Romney krijgt veel kritiek van de Democraten over het niet openbaar maken van zijn belastingaangiften. De Democratische fractievoorzitter in de Senaat, Harry Reid, zei zelfs dat Romney 10 jaar helemaal geen belasting heeft betaald. Reid gaf niet aan of dit de afgelopen 10 jaar was of een andere periode, maar had ook geen bewijs voor de beschuldiging. Lees meer hier.

Ron Paul gaat door

De campagne van Ron Paul gaat opnieuw proberen om meer gedelegeerden te krijgen op de Republikeinse conventie. De campagne van Paul heeft een memo gestuurd naar alle RNC leden en het comité dat conventie organiseert. De campagne probeert de gedelegeerden van de voorverkiezing in Louisiana te krijgen. Volgens Paul zijn regels tijdens de conventie in Louisiana, waar de gedelegeerden aan de kandidaten werden toegewezen, overtreden. Rick Santorum won de voorverkiezing in Louisiana in maart. Paul kreeg slechts 6 procent van de stemmen. Lees meer hier.

Over Marco van den Doel

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Belastingen, Louisiana, Medicare, Mitt Romney, Nieuws/Amerika/VS, Paul Ryan, Ron Paul, Sarah Palin en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.