Sprekers Democratische conventie

De Democraten hebben bekend gemaakt welke politici er zullen spreken op de Democratische conventie die van 3 tot 6 september in Charlotte, North Carolina, zal plaats vinden.

De burgemeester van Chicago, Rahm Emanuel, senator van Massachusetts, John Kerry, die de Democratische presidentskandidaat was in 2004, zullen op de conventie spreken. Daarnaast zullen in Charlotte de gouverneur van Maryland en de voorzitter van de Democratic Governors Association (DGC), Martin O’Malley en voormalig gouverneur van Virginia en voormalig voorzitter van Democratic National Committee (DNC), Tim Kaine, de gedelegeerden toe spreken.

De gouverneur van Massachusetts, Deval Patrick, voormalig gouverneur van Ohio, Ted Strickland, en minister van Justitie van Californië, Kamala D. Harris en de gouverneur van Colorado, John Hickenlooper zullen ook op de conventie spreken. Eerder werd al bekend dat de burgemeester van San Antonio, Julián Castro, de zogenoemde keynote speech zal houden. Het comité dat de conventie organiseert zei dat de toespraak van Castro bijzonder is, omdat het de eerste keer is dat een Latino deze belangrijke speech houdt.

Op de conventie spreken niet alleen mannen. Er zijn ook negen vrouwen die een toespraak zullen houden tijdens de conventie. De afgevaardigde van Wisconsin, Tammy Baldwin, de studente Sandra Fluke die studeert aan de Georgetown universiteit en die landelijke bekendheid kreeg toen ze pleitte voor gratis anti-conceptie middelen voor vrouwen en door de conservatie radiopresentator Rush Limbaugh voor slet werd uitgemaakt. Daarnaast spreken Caroline Kennedy, Lilly Ledbetter, Eva Longoria, vice-voorzitter van de Obama campagne, de voormalige Assistant Veterans Affairs, Tammy Duckworth, senator van Maryland, Barbara Mikulski en Cecile Richards, voorzitster van het Planned Parenthood Action Fund.

Voormalig president Bill Clinton, zal op de laatste dag president Obama introduceren. Lees meer hier en hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Bill Clinton, Democraten/Democratische partij/DNC, Nieuws/Amerika/VS, North Carolina en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.