Kort Nieuws

Leugens

Met minder dan drie weken tot aan het eerste presidentiële debat (3 oktober op de University of Denver in Denver, Colorado ) weet Mitt Romney al wat zijn belangrijkste uitdaging zal zijn in de drie debatten met president Obama. “I think the challenge that I’ll have in the debate is that the president tends to, how shall say it, to say things that aren’t true”, aldus Romney in een interview met het programma“Good Morning America” van ABC. De overige twee debatten tussen Obama en Romney zijn op 16 en 22 oktober. Lees meer hier.

Pelosi: “Meer kans op meerderheid door Ryan”

De keuze van Mitt Romney om voor Paul Ryan als zijn running mate te kiezen zorgt er voor dat de Democraten een grotere kans hebben om de meerderheid in het Huis van Afgevaardigden terug te veroveren op de Republikeinen, aldus de Democratische fractieleider in het Huis, Nancy Pelosi. Pelosi zei dat de plannen van Ryan om Medicare drastisch te hervormen er voor zorgt dat veel ouderen niet op een Republikein zullen stemmen en daarmee de kans wordt vergroot dat de Democraten weer de meerderheid in het Huis krijgen. Lees meer hier.

‘Heks’ doet opnieuw mee

Christine O’Donnell, de Tea Party kandidaat, die er in 2010 niet in slaagde om namens de staat Delaware een zetel in de Senaat te winnen en vooral bekend werd om haar vermeende hekserij en in een televisie interview zei: “I am not a witch”, denkt er over na om in 2014 mee te doen om de zetel in de Senaat te winnen. “I think I owe that to my supporters, to at least consider a run”, aldus O’Donnell. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Christine O'Donnell, Delaware, Democraten/Democratische partij/DNC, Huis van Afgevaardigden, Medicare, Mitt Romney, Nancy Pelosi, Nieuws/Amerika/VS, Paul Ryan, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC, Verkiezingen Congres 2012 en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.