Kort Nieuws

Wake the F**k up!

Acteur Samuel L. Jackson treedt op in nieuw pro-Obama spotje.

Hippie

De Democratische senator Claire McCaskill die het in de staat Missouri voor een senaatszetel opneemt tegen de Republikein Todd Akin zei afgelopen dat andere Republikeinen in tegenstelling tot Akin wel een hippie lijken. Afgelopen week zei Akin, die onder vuur kwam te liggen van zowel Democraten als Republikeinen toen hij zei dat een vrouw niet zwanger kan worden door verkrachting, dat McCaskill minder “ladylike” is dan in haar vorige verkiezing. “I was speechless”, aldus McCaskill in een interview met MSNBC. “I mean, this is somebody who does make Michele Bachmann look like a hippie. He is that far on the fringe.” Lees meer hier.

Romney zelf is het probleem

Het ligt niet aan de stoel die Clint Eastwood op de Republikeinse conventie gebruikte of de uitgelekte video. Het ligt niet aan de economische situatie of de media die bevoordeeld zou zijn. Het ligt ook niet aan de boodschap of het Mormoonisme. Het ligt aan Mitt Romney zelf. De Republikeinen vragen zich af wat er is gebeurd met de campagne van Mitt Romney en mensen die Romney persoonlijk goed kennen zeggen dat het probleem de presidentskandidaat zelf is. Ondanks het feit dat veel Republikeinen voor Romney willen werken concluderen dat ondanks zijn capaciteiten als leider, zakenman en rolmodel hij gewoon geen goede politicus is. Althans niet op dit moment. Lees meer hier.

The name is Obama…Barack Obama

Een James Bond-achtig campagnespotje van de conservatieve politieke actiegroep American Crossroads

Opmerking: Dit spotje is afkomstig van de website American Crossroads

Krokodillentranen

De krokodillentranen van Mitt Romney.

Opmerking: Dit spotje is afkomstig van de website BarackObama.com

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Democraten/Democratische partij/DNC, Missouri, Mitt Romney, Nieuws/Amerika/VS, Senaat, Verkiezingen Congres 2012 en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.