Uitgelicht

  • De Republikein Todd Akin, die in Missouri vecht voor een zetel in de Senaat en nog steeds achtervolgd wordt door zijn opmerkingen dat je door verkrachting niet zwanger kan raken, vergeleek zijn rivaal, de Democratische senator Claire McCaskill, afgelopen week met een hond “who plays fetch for higher taxes and regulations from Washington and brings them back to Missouri.” Lees meer hier.
  • Senator John Kerry, die de rol van Mitt Romney speelde tijdens de debatvoorbereiding van president Obama zei dat Romney zijn standpunten ten aanzien van buitenlands beleid veranderde tijdens het laatste debat. “The President of the United States was the commander-in-chief, and Mitt Romney–I hate to say it–was the campaigner-in-confusion”, aldus Kerry. Lees meer hier.
  • President Obama herhaalde na het laatste debat met Romney zijn term “Romnesia” tijdens een campagnebijeenkomst in Florida. Romney heeft nu fase 3 van “Romnesia” bereikt. “Now we’ve come up with a name for this condition, it’s called ‘Romnesia'”, aldus Obama. Lees meer hier.
  • Mitt Romney zorgde er voor dat Pino, beter bekend als Big Bird, het symbool werd tegen overheidsgeld voor de publieke omroep. Het bedrijf dat het recht heeft om Pino Halloween kostuums te verkopen beleefd nu gouden tijden. “This has absolutely become our biggest year ever for Big Bird costumes”, aldus Maddie Gerety, manager van de keten die Halloween spullen verkoopt. Lees meer hier.

  • Donald Trump die zei dat hij een grote aankondiging zou doen en zei afgelopen week dat hij in ruil voor Obama’s paspoort en zijn diploma’s 5 miljoen dollar zal overmaken naar een goed doel. Lees meer hier.
  • Een campagnespotje van AmericanCrossroads met acteur Clint Eastwood in de hoofdrol.

Opmerking: Dit spotje is afkomstig van de website American Crossroads

  • Vice-president Joe Biden weet zeker dat Mitt Romney niet de volgende bewoner wordt van het Witte Huis. In Ohio zei Biden dat Romney “is not going to be elected.” Lees meer hier.

  • Voormalig minister van Buitenlandse Zaken, Colin Powell, die in 2008 president Obama steunde zei afgelopen week dat hij Obama nu weer steunt. “I voted for him in 2008, and I plan to stick with him in 2012”, aldus Powell in het programma “This Morning” van CBS. Lees meer hier.
  • Senator John McCain zei dat zijn steun voor Richard Mourdock afhangt of Mourdock zijn excuses aanbied voor zijn opmerkingen. Mourdock die in Indiana mee doet aan de race voor een zetel in de Senaat zei afgelopen week dat “pregnancies caused by rape are intended by God” was leidde tot een storm van kritiek. “It depends on what he does”, aldus McCain. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump/President Trump, Halloween, John McCain, Mitt Romney, Nieuws/Amerika/VS, President Biden/Joe Biden, Verkiezingen Congres 2012 en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.