President Obama aangedaan over schietpartij op school in Connecticut

Een zichtbaar emotionele president Obama gaf een persconferentie over de schietpartij op een basisschool in Newtown, Connecticut. Obama zei dat “we’ve endured too many of these tragedies in the past few years.” De president veegde tranen weg en stopte en herpakte zichzelf en sprak over “beautiful little children” die nog hun hele leven voor zich hadden. “Our hearts are broken today”, aldus Obama. Obama zei dat de kinderen “are our children” zijn dat “the nation must come together to prevent such incidents regardless of the politics.” Obama sprak op de persconferentie als een vader en niet als president.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Connecticut, Nieuws/Amerika/VS, Vuurwapens, Wapenwetgeving en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.