Oude witte mannen

De worstelende Republikeinse partij heeft nu eindelijk opgeschreven wat verschillende strategen al aangaven als oorzaak waarom de Republikeinen de verkiezingen van 2012 verloren: De Republikeinse partij bestaat uit oude, witte mannen en is te veel naar binnen gekeerd om echt verkiezingen te kunnen winnen.

logoRNCIn een rapport waar maanden aan is gewerkt en waar in staat hoe de partij er weer bovenop moet komen geeft de Republican National Committee (RNC) toe dat het moeite heeft om de boodschap over te brengen. Ook staat er in het rapport hoe de Republikeinen groepen kiezers moeten bereiken die in 2012 in overgrote meerderheid op de Democraten stemden. “The report notes the way we communicate our principles isn’t resonating widely enough”, aldus de voorzitter van de RNC, Reince Priebus, bij de presentatie van het rapport. “Focus groups described our party as ‘narrow minded,’ ‘out of touch,’ en ‘Stuffy old man.’ I’m only 41, by the way. Today”, aldus Priebus. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws/Amerika/VS, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.