Fijne feestdagen!

Beste bezoeker,

Het jaar 2013 was voor Focus on America een jaar om trots op te zijn. De mijlpaal van 2.500 berichten werd bereikt, er kwamen nieuwe volgers bij en een totaal van meer dan 38.000 bezoekers werd bereikt.

Ook qua nieuws was er genoeg om over te schrijven. De afluisterpraktijken van de NSA, de ‘government shutdown’ en de problemen met de Obamacare website waren enkele onderwerpen die voor bij kwamen en waar uitgebreide artikelen over werden geschreven.

Focus on America hoopt dat u, net als de auteur, genoten heeft van alle artikelen, video’s, cartoons en foto’s en hopen u volgend jaar weer als bezoeker te mogen verwelkomen. Het belooft een interessant jaar te worden, met als hoogtepunt de tussentijdse verkiezingen voor het Congres op 4 november.

Focus on America wenst u fijne feestdagen en goed en voorspoedig 2014!

Met vriendelijke groet,

Marco van den Doel

(auteur en redacteur Focus on America)

HAPPY HOLIDAYS!

 

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Kerst, Nieuws/Amerika/VS en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.