Kort Nieuws

Verdedigen

President Obama riep afgelopen week de Democraten op om “to forcefully defend and be proud” op het feit dat miljoenen Amerikanen zich via Obamacare hebben geregistreerd voor een ziektekostenverzekering, terwijl de Republikeinen verwoed pogingen doen om de wet aft e schaffen. “I don’t think we should apologize for it. I don’t think we should be defensive about it. I think there is a strong, good, right story to tell”, aldus Obama tijdens een persconferentie. Lees meer hier.

Zwanger

De dochter van Bill en Hillary Clinton, Chelsea, is zwanger. Chelsea is het enige kind van de Clinton’s en verwacht haar eerste kind in het najaar. Chelsea maakte afgelopen week bekend tijdens een vrouwen evenement in New York. Lees meer hier.

Biden op Instagram

Vice-president Joe Biden maakte afgelopen week zijn debuut op de sociale netwerkdienst Instagram. Het Witte Huis zit al langer op Instagram en ook First Lady Michelle Obama heeft een account. De eerste post van Biden was een selfie samen met president Obama.

 

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws/Amerika/VS, President Biden/Joe Biden en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.