Kort Nieuws

Palin TV

De voormalige gouverneur van Alaska en oud-vice-presidentskandidaat Sarah Palin heeft, volgens eigen zeggen vanwege ‘mediafilters’ die het ware nieuws vervormen, besloten zelf een online nieuwszender te beginnen, zo meldt Villamedia. Palin, die soms ook voor Fox News commentaar levert, gebruikt geen mediafilter maar koos voor een financieel filter: De site kost maandelijks 10 dollar om te bezoeken, aldus Villamedia. De Britse krant The Independent heeft de portemonnee getrokken: We looked at Sarah Palin’s new website so you don’t have to.

Haat

Voordat het Congres met het zomer reces gaat uitte president Obama afgelopen week in een toespraak felle kritiek op de Republikeinen die liever een rechtszaak tegen hem beginnen dan iets doen om wetten aan te nemen. “Stop being mad all the time”, aldus Obama richting de Republikeinen. “Stop just hatin’ all the time.” Lees meer hier.

Rechtszaak een feit

Het Huis van Afgevaardigden nam afgelopen week het besluit om president Obama aan te klagen voor het uitvoeren van een executive order van Obamacare. Het Huis keurde een besluit goed die de voorzitter van het Huis, John Boehner, de mogelijkheid geeft om de rechtszaak tegen Obama te starten. Boehner herhaalde dat een impeachment procedure niet aan de orde is. Lees meer hier.

Clinton: “Ik had kans om bin Laden te pakken”

Voormalig president Bill Clinton zei afgelopen week dat hij vlak voor de aanslagen van 11 september 2001 de kans had om Osama bin Laden te pakken. Waarom Clinton dat niet deed is in het onderstaande fragment te beluisteren. Lees meer hier.

Huis neemt wet over grens crisis aan

In een laat debat stemde het Huis van Afgevaardigden voor een wet waar mee 694 miljoen dollar wordt vrijgemaakt om wat aan de immigratie crisis aan de Amerikaans-Mexicaanse grens te doen. De kans dat de wet ook door de Senaat wordt aangenomen is nihil. Vrijwel alle Republikeinen stemde voor de wet en slechts 1 Democraat, afgevaardigde van Texas, Henry Cuellar, stemde ook voor. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Bill Clinton, Huis van Afgevaardigden, John Boehner, Nieuws/Amerika/VS, Osama bin Laden, Sarah Palin en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.