Kort Nieuws

Ice Bucket Challenge

Amerikaanse politici ontkomen niet aan de ice bucket challenge en worden uitgedaagd. President Obama werd genomineerd door de familie Kennedy, maar zei dat hij in plaats van een emmer ijswater over zich heen te laten gooien een cheque zou uitschrijven. Voormalig president George W. Bush werd onder meer genomineerd door zijn dochter, Barbara Hager Bush. De voormalige president nam de uitdaging aan en nomineerde vervolgens Bill Clinton. Laura Bush goot een emmer ijswater over haar man heen. Lees meer hier.

Romney eens met Clinton

De voormalige Republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney zag zich afgelopen week gesteund door Hillary Clinton, althans hij was het eens met Clinton. Tijden een boekpresentatie van zijn voormalige running mate Paul Ryan, zei Romney dat het belangrijk is dat Clinton zich distantieerde van Obama’s buitenlandse beleid. “She was very critical of the president’s foreign policy, and basically said ’he doesn’t have one’”, aldus Romney. “I used to say that during the campaign.” Romney zei ook dat het voor Clinton, als ze besluit mee te doen aan de presidentsverkiezingen in 2016, het moeilijk zal zijn zich te distantiëren van Obama. Lees meer hier.

Perry klaar voor 2016

Het lijkt er op dat de gouverneur van Texas, Rick Perry, opnieuw een poging gaat doen om de Republikeinse presidentiele nominatie te winnen. Perry was afgelopen week in New Hampshire en zei dat hij “some really, really good humbling and frustrating lessons” hij heeft geleerd. De belangrijkste was voorbereiding. “I don’t care how good you might think you might be, that you’ve been elected governor of Texas three times…It is not good enough from the standpoint of the preparation to run for the presidency of the United States”, aldus Perry tegenover journalisten in Portsmouth, New Hampshire. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in George W. Bush, Hillary Clinton, Mitt Romney, Nieuws/Amerika/VS, Rick Perry en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.