Kort Nieuws

Volgende president

De conservatieve radio presentator Glenn Beck zal zeker niet op Hillary Clinton stemmen als ze mee doet aan de presidentverkiezingen in 2016, maar hij is er van overtuigd dat Clinton de volgende president wordt. Beck zei afgelopen week in zijn radioprogramma dat als Clinton in 2016 mee doet “she will be the next president of the United States.” Lees meer hier.

Poorten van de hel

Vice-president Joe Biden had afgelopen week een duidelijke waarschuwing voor terreurorganisatie ISIS. Biden zei dat de ISIS strijders zich zullen moeten verantwoorden voor de dood van twee Amerikaanse journalisten. “They should know we will follow them to the gates of hell until they are brought to justice”, aldus Biden tijdens een bijeenkomst in New Hampshire. “Because hell is where they will reside. Hell is where they will reside.” Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Hillary Clinton, Nieuws/Amerika/VS, President Biden/Joe Biden en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.