Fijne feestdagen!

Beste bezoeker,

Het jaar 2016 was een mooi jaar voor Focus on America. Er werden bijna meer dan 3900 berichten geplaatst. Dit blog had 159.179 bezichtigingen en trok 63,763 bezoekers. Daarnaast groeide het aantal abonnees tot 704. De dag na de verkiezingen, 9 november, was de drukste dag met 2.857 bezoekers.

Ook qua nieuws was er genoeg om over te schrijven. Er werden dit jaar veel video’s geplaatst, waaronder de presidentiële debatten, en veel langere artikelen gepubliceerd. Hoogtepunt van het afgelopen jaar was het interview bij de PAUW Academy en natuurlijk de verkiezingen op 8 november met de verrassende winst van Donald Trump. Focus on America gaat door en zal het presidentschap van Trump kritisch en objectief belichten, zoals je van ons gewend bent.

Focus on America hoopt dat je, net als de auteur, genoten hebt van alle artikelen, video’s, cartoons en foto’s en hoopt je volgend jaar weer als bezoeker te mogen verwelkomen. Het belooft een zeer interessant jaar te worden met Donald Trump in het Witte Huis.

Focus on America wenst u fijne feestdagen en een goed en voorspoedig 2017!

Met vriendelijke groet,

Marco van den Doel

(auteur en redacteur Focus on America)

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Kerst, Nieuws/Amerika/VS en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.