President Biden tekent veteranen wetten

President Biden Delivers Remarks and Signs Into Law S. 796, “Protecting Moms Who Served Act of 2021,” S. 894, “Hire Veteran Health Heroes Act of 2021,” S. 1031, “A Bill to Require the Comptroller General of the United States to Conduct a Study on Disparities Associated with Race and Ethnicity with Respect to Certain Benefits Administered by the Secretary of Veterans Affairs, and for Other Purposes,” and S.1095, “Colonel John M. McHugh Tuition Fairness for Survivors Act of 2021.”

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws/Amerika/VS, President Biden/Joe Biden, Veteranen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.