Enge Twitteraar

Meghan McCain, de dochter van voormalig presidentskandidaat John McCain, is dol op Twitter, behalve voor “creepy people” dan, zoals mensen als Karl Rove. In een bericht op de website van de Daily Beast liet Meghan McCain weten dat ze de sociale netwerksite een “liberating” ervaring vindt, maar heeft liever niet dat het wordt gelezen door de voormalige adviseur en strateeg van president George Bush. “Karl Rove follows me on Twitter. That’s creepy”, aldus de dochter van de Republikeinse senator van Arizona. “I joined Twitter a few months ago; so far, it has been a liberating way to transition from political to personal blogging. It’s allowed me to share the less serious aspects and humorously uncensored moments of my life. But there’s also been a downside: I am now being followed by Karl Rove, and my local sheriff, and God knows how many other political pundits. We need to take Twitter back from the creepy people.” Ja, Twitter staat open voor iedereen en iedereen kan het zich bij het sociale netwerk aansluiten, dus daar had Meghan McCain even over moeten nadenken voordat ze ook een Twitteraar werd. Later schreef de 24-jarige McCain: “I can’t shake the fact that Karl Rove is following me-it can be creepy. So watch out.” Meghan McCain liet ook weten dat ze de Tweets van Rove “boring” vindt en suggereerde dat Rove misschien een “ghost Twitterer” is en een assistent heeft die zijn Tweets plaatst.

 

“On the surface, Karl Rove’s Twitter feed intrigues me”, aldus McCain. “Here’s a guy who for years has been perceived as some kind of inaccessible man-behind-the-curtain figure. And now he Tweets numerous times a day. I’ve never met him in person, which only makes our Twitter relationship even weirder. And to be honest, I find Rove’s Tweets boring. Sometimes he takes questions; other times he talks about his appearances on cable news and other shows. But he doesn’t say anything substantive.” Het mag duidelijk zijn dat Meghan McCain Karl Rove duidelijk niet mag en ze is niet de enige. Rove heeft het presidentschap van George W. Bush voor een belangrijk gedeelte gevormd en heeft veel invloed op hem gehad. De dochter van John McCain zij dat de Tweets van Rove “seem to reveal a softer side to him”, maar maakte haar wel sceptisch. “Call it savvy marketing, but I find it disingenuous”, aldus McCain. “And it’s a bit weird to think his people-not even Rove himself-are following me

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in John McCain, Nieuws/Amerika/VS en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.