Sarah realiteit

De reality show van Sarah Palin verschijnt in november op de buis, een aantal dagen na de tussentijdse verkiezingen. En dat tijdstip is met zorg uitgekozen. Want nadat de rook van de tussentijdse verkiezingen is opgetrokken, begint voor de Republikeinen de race voor de presidentiële nominatie in 2012.

“Sarah Palin’s Alaska”, zoals het programma heet, wordt beschreven als een programma in een “Planet Earth” stijlachtige documentaire over de staat Alaska en wordt uitgezonden op de zender TLC, aldus de directeur, Eileen O’Neill. Er is weinig bekend over de show, alleen dat het ontworpen is door Mark Burnett, bekend van de serie “Survivor.” Een bron die dicht bij Palin staat zei dat de show “is not going to be focused on her family, or in her house, or in Wasilla.” Het gaat om de staat Alaska en om Sarah Palin zelf. “It’s become clear it takes a special individual to thrive in Alaska”, aldus O’Neill. Het tijdschrift Variety berichtte dat Palin ongeveer 1 miljoen dollar per aflevering krijgt.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in (Nieuwe) Media/Sociale media, Nieuws/Amerika/VS, Sarah Palin en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.