Aap, noot, mies

President Barack Obama gaf afgelopen week aan dat het zijn doel is om het aantal afgestudeerde studenten aan Amerikaanse universiteiten enorm te verhogen. Obama gaf aan dat de regering al verschillende stappen heeft ondernomen om dit te bereiken. De regering Obama wil dat de VS het hoogste aantal afgestudeerden in wereld heeft in 2020. Dit houdt in dat het percentage van het aantal jongeren dat naar de universiteit gaat en afstudeert moet groeien van 40 naar 60 procent, aldus het Witte Huis. Met andere woorden, de VS moet zorgen dat er in de komende 10 jaar 10 miljoen afgestudeerden bijkomen.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws/Amerika/VS en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.