Uitkijken

Ten minste één, er zijn er vast meerdere, maar deze hebben het (nog) niet uitgesproken, van de potentiële presidentskandidaten voor de Republikeinen is bang voor Sarah Palin als zij besluit mee te doen aan de presidentverkiezingen in 2012. “No question, she will be a very, very strong presence and force, if she gets in”, aldus voormalig gouverneur van Arkansas Mike Huckabee tegenover journalisten in Des Moines, Iowa. “You know, she may run away with it. And that’s one of those things everyone needs to be prepared for.”

“If I get in, I prefer she not and that she endorse me”, zo grapte Huckabee. Huckabee deed in 2008 mee en won verassend de voorverkiezing in Iowa en de kans dat hij 2012 weer een poging gaat doen is aanwezig. Palin was afgelopen ook in Des Moines om haar boek “America by Heart” te promoten.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws/Amerika/VS, Sarah Palin en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.