Doet Romney weer mee?

De speculaties dat de Republikein Mitt Romney, voormalig gouverneur van Massachusetts, een poging gaat doen om in 2012 in het Witte Huis te komen zijn niet van de lucht. In “The Tonight Show” van Jay Leno zei Romney dat het duidelijk zal zijn wanneer hij besluit wel of niet mee te doen. “If you ever see me sign up for a gig on Fox News, it’ll be a clear indication that I’ve decided to run for president”, zo grapte Romney refererend aan de 5 potentiele kandidaten die voor Fox News werken (zie bericht Fox kandidaten). “That’s not in the cards anytime soon, thanks.”

Romney prees voormalig vicepresidentskandidaat Sarah Palin als een “remarkable, energetic, powerful figure in my party, attractive too”, maar hij had ook kritiek op het feit dat Palin halverwege haar eerste termijn als gouverneur van Alaska besloot te stoppen. “It’s hard to imagine a circumstance where I would quit, great job. I loved it, but she had her reasons”, aldus Romney die niet iets negatiefs over Palin wilde zeggen. Slim van Romney om niks negatiefs over Palin te zeggen, hij kan haar misschien nog nodig hebben en haar steun kan heel belangrijk zijn. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in (Nieuwe) Media/Sociale media, Nieuws/Amerika/VS, Sarah Palin en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.