Obama: Overgangsperiode Egypte moet nu beginnen

President Obama waarschuwde dat er “difficult days ahead” zijn voor Egypte en hij riep op dat de overgangsperiode meteen moet gebeuren, nadat de Egyptische president Hosni Mubarak in een televisie toespraak zei dat hij zich niet opnieuw verkiesbaar stelt en aan blijft tot september. De regering Obama wil dat Mubarak nu opstapt. Obama beloofde de “continuing U.S. support for both a longtime ally and the aspirations of protesting Egyptians.”

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws/Amerika/VS en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.