Terugdraaien gezondheidswet geblokkeerd

De Democraten in de Senaat hebben de wet voor de hervorming van de gezondheidszorg geblokkeerd. De wet werd eerder aangenomen in het Huis van Afgevaardigden waar het werd ingediend door de Republikeinen. De wet werd met 51 stemmen voor en 47 stemmen tegen verworpen. Het voorstel is dus mislukt, omdat 60 stemmen nodig zijn om het terugdraaien van de wet door te voeren. Maar ondanks dit spreken de Republikeinen toch over een “victory.”

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Democraten/Democratische partij/DNC, Huis van Afgevaardigden, Mitch McConnell, Nieuws/Amerika/VS, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC, Senaat en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.