Romney prijst Palin

De voormalige gouverneur van Massachusetts, Mitt Romney, denkt Sarah Palin “would be great” als kandidaat voor de presidentiële nominatie van de Republikeinse partij in 2012. “I believe she is an extraordinarily powerful and effective voice in our party, that she has generated a great deal of support and attention, that she’d be great in a primary process”, aldus Romney in het programma “Piers Morgan Tonight” van CNN. “She’d bring attention to the process, and frankly, the more people we have on the stage in those debates talking about different ideas and different approaches, the better.” Maar ik denk dat Romney zichzelf een betere kandidaat vindt en de nominatie wil winnen.

Hoewel Romney niet wilde hebben over het feit of hij Palin zou kunnen verslaan als de twee het tegen elkaar moeten opnemen gaf Romney aan dat zijn vrouw zegt dat hij opnieuw moet me doen aan de race. “My wife thinks I should run, she’s absolutely committed”, aldus Romney. “I’m not sure she knows whether I can win or lose, but I know she feels that somebody of my experience is needed in the country at a time like this.”

Over Egypte zei Romney dat hij het president Hosni Mubarak niet zou beschrijven als een dictator. “He is the leader of his country, he is a monarch-type figure. I probably would avoid the term ‘dictator.’” Maar een land waar de bevolking wordt onderdrukt, er geen vrijheid van meningsuiting is en de mensenrechten wordt geschonden dan is de leider toch een dictator of niet? “This after all was an administration which has been friendly with us, has had agreements with us to protect the stability of Israel, our ally”, aldus Romney. “We can’t just say we’re going to rip everything apart and fashion your nation the way we’d like it to be.” Maar het blijft een dictatoriaal regime, of er nou afspraken mee waren of niet. Lees meer hier.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Mitt Romney, Nieuws/Amerika/VS, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC, Sarah Palin en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.