O’Donnell revival

Kent u er nog? Christine O’Donnell, de Tea Party kandidaat van Delaware voor een zetel in de Senaat die zich bezig hield met hekserij en zei dat masturbatie bij wet verboden moest worden. O’Donnell zit niet stil. Ze verloor geheel volgens verwachting de race voor een senaatszetel in Delaware, maar is wel bezig met nieuwe politieke ideeën.

Christine O’Donnell, die afgevaardigde Michael Castle in de voorverkiezing versloeg, stuurde afgelopen week een email naar supporters waarin ze uitlegde dat ze een politiek actie comité “ChristinePAC”, opricht en ze vraagt om donaties. O’Donnell was zeer succesvol met het inzamelen van geld voor haar senaatscampagne. In de email haalt O’Donnell uit naar het establishment dat haar aanviel en haar belachelijk maakte. “I’m determined not to let them destroy our movement. If I stand alone, though, I’m no match for the liberal media and the political establishment. But, with us standing together to fight, they don’t have a chance! A strong ChristinePAC will enable me to counter the liberal-controlled GOP establishment in upcoming Congressional Primaries. Remember, for primary challengers to win, conservatives need (sic) to start organizing now in 2011 – or else candidates who reflect our values won’t be able to run an effective 2012 campaign”, aldus O’Donnell.

O’Donnell gaat niet in op een onderzoek dat door het ministerie van Justitie en de FBI is gestart waarin wordt gekeken of ze campagnegeld in vorige campagnes (O’Donnell deed ook in 2006 en 2008 mee aan de race voor een senaatszetel) heeft gebruikt voor persoonlijke doeleinden. Een bron dicht bij FBI zegt dat zo’n onderzoek aan de gang is, aldus CNN. In de email schrijft O’Donnell: “You’ve probably heard about the latest smear on me.” Op dit moment werkt O’Donnell aan een boek over de tussentijdse verkiezingen van 2010 en dat later dit jaar uitkomt.

Over Focus on America

Op deze website zijn wekelijks artikelen, video's, cartoons en nog veel meer te vinden over de Amerikaanse politiek. Je kunt je reactie achter laten of berichten delen via Facebook, Twitter, WhatsApp of per email. Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan of volg Focus on America op Facebook (FocusonAmerica.net), Twitter (@focusonamerica), LinkedIn (focusonamerica) of stuur voor meer informatie, presentaties en lezingen een email naar focusonamerica@hotmail.com.
Dit bericht werd geplaatst in Christine O'Donnell, Nieuws/Amerika/VS, Republikeinen/Republikeinse partij/GOP/RNC, Senaat, Tea Party en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.